Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sieteinmalafede2 Picardia
Normal Tactiek 523
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Garin heeft problemen om de bal te vangen. Alcazar probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Portier de bal onder controle te krijgen. Coutant is nu in balbezit. Coutant haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cosson geeft de bal voor. Weiskopf rent richting de bal. Weiskopf probeert naar een medespeler te passen. Coutant rent richting de bal. Coutant draait met de bal, schiet en ... Binet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcazar rent richting de bal. Alcazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Weiskopf probeert naar een medespeler te passen. Dupuis rent richting de bal. Coutant onderschept slim de pass. Coutant haalt uit met een fantastische trap. Binet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Binet met een harde bal richting middenveld. Alcazar kopt de bal weg. Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant haalt uit met een fantastische trap. Binet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coutant is nu in balbezit. Coutant draait met de bal, schiet en ... Binet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Coutant passt de bal zonder na te denken. Weiskopf probeert naar een medespeler te passen. Coutant is nu in balbezit. Coutant schiet op doel. Binet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Coutant de bal. Salles is nu in balbezit. Coutant onderschept slim de pass. Coutant haalt uit met een fantastische trap. Binet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:2

19e minuut.
Cosson met een sublieme pass. Coutant rent richting de bal. Coutant passt de bal zonder na te denken. Weiskopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiskopf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Binet trapt de bal weg. Alcazar kopt de bal weg. Daar is Portier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:3

24e minuut.
Garin is nu in balbezit. Alcazar onderschept slim de pass. Alcazar probeert naar een medespeler te passen. Coutant is nu in balbezit. Coutant haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczypiński met een snelle inworp. Weiskopf geeft een lange en hoge pass. Coutant springt en kopt de bal. Klungelig pakt Salles de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Garin heeft problemen om de bal te vangen. Weiskopf met een sublieme pass. Portier rent richting de bal. Coutant onderschept slim de pass. Coutant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:4

34e minuut.
Garin onderschept slim de pass. Szczypiński verovert de bal door een tackle van achteren. Alcazar probeert naar een medespeler te passen. Coutant is nu in balbezit. Coutant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Alcazar passt de bal zonder na te denken. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse passt de bal in één keer door. Coutant is nu in balbezit. Coutant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sieteinmalafede2 68%, Picardia 32%.
sieteinmalafede2 - Picardia 0:5

46e minuut.
Mairesse onderschept slim de pass. Mairesse passt de bal zonder na te denken. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant onderschept slim de pass. Coutant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Alcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcazar passt de bal zonder na te denken. Cosson is nu in balbezit. Cosson geeft de bal voor. Coutant krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Weiskopf is nu in balbezit. Binet probeert naar een medespeler te passen. Cosson kopt de bal weg. Coutant rent richting de bal. Coutant draait met de bal, schiet en ... Binet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:6

55e minuut.
Guillas verovert de bal door een tackle van achteren. Guillas passt de bal in één keer door. Cosson met een sublieme pass. Coutant rent richting de bal. Coutant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:7

62e minuut.
Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse passt de bal zonder na te denken. Cosson probeert naar een medespeler te passen. Coutant is nu in balbezit. Coutant haalt uit met een fantastische trap. Binet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:8

67e minuut.
Boucard schiet op doel. Parra speelt de bal door. Alcazar kopt de bal weg. Coutant is nu in balbezit. Coutant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Weiskopf is nu in balbezit. Weiskopf met een sublieme pass. Alcazar probeert naar een medespeler te passen. Coutant is nu in balbezit. Coutant draait met de bal, schiet en ... Binet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:9

72e minuut.
Garin rent richting de bal. Garin passt de bal in één keer door. Caro speelt de bal door. Coutant is nu in balbezit. Coutant schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Weiskopf kan de bal niet met de borst controleren. Auffret verovert de bal door een tackle van achteren. Auffret geeft een lange en hoge pass. Mairesse rent richting de bal. Mairesse draait met de bal, schiet en ... Binet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cosson kopt de bal weg. Klungelig pakt Coutant de bal. Cosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant rent richting de bal. Coutant haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dupuis heeft problemen om de bal te vangen. Alcazar rent richting de bal. Alcazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mairesse geeft een lange en hoge pass. Cosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosson passt de bal zonder na te denken. Daar is Coutant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coutant schiet op doel. Binet bokst de bal weg.

81e minuut.
Garin rent richting de bal. Szczypiński verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypiński geeft de bal voor. Weiskopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiskopf geeft een hoge lob. Binet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coutant is nu in balbezit. Coutant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:10

85e minuut.
Garin geeft een lange en hoge pass. da Silva speelt de bal door. Coutant is nu in balbezit. Coutant haalt uit met een fantastische trap. Dupuis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mairesse rent richting de bal. Mairesse passt de bal met de wreef. Cosson met een sublieme pass. Coutant is nu in balbezit. Coutant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:11

89e minuut.
Cosson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weiskopf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcazar rent richting de bal. Weiskopf rent richting de bal. Weiskopf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:12

90e minuut.
Alcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcazar passt de bal zonder na te denken. Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant draait met de bal, schiet en ... Binet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Picardia 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sieteinmalafede2 84%, Picardia 16%.
sieteinmalafede2 - Picardia 0:13