Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les boulets borgnes Judicial Alert
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Ayache geeft een hoge lob. Dhorasoo rent richting de bal. Bodin onderschept slim de pass. Bodin draait met de bal, schiet en ... Rodighiéro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets borgnes - Judicial Alert 1:0

28e minuut.
Jarry speelt de bal door. Lecuyer rent richting de bal. Lecuyer passt de bal in één keer door. Cissokho rent richting de bal. Cissokho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Laslandes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecuyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecuyer haalt uit met een fantastische trap. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann geeft de bal voor. Legros bokst de bal weg. Cissokho kan de bal niet met de borst controleren. Cissokho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les boulets borgnes - Judicial Alert 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets borgnes 41%, Judicial Alert 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les boulets borgnes - Judicial Alert 1:1

47e minuut.
Luyindula heeft problemen om de bal te vangen. Piantoni onderschept slim de pass. Piantoni geeft de bal voor. Cissokho rent richting de bal. Cissokho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. De Jésus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benoît geeft de bal voor. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Lecuyer de bal. Jacquot rent richting de bal. Lecuyer verovert de bal door een tackle van achteren. Lecuyer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Capron de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Baumann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Jarry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laslandes rent richting de bal. Cissokho rent richting de bal. Cissokho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jarry kopt de bal weg. Jacquot rent richting de bal. Jacquot met een sublieme pass. Lecuyer rent richting de bal. Lecuyer draait met de bal, schiet en ... Legros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De Jésus rent richting de bal. Laslandes verovert de bal door een tackle van achteren. Laslandes probeert naar een medespeler te passen. Cissokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissokho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets borgnes 37%, Judicial Alert 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les boulets borgnes - Judicial Alert 1:1