Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint-Étienne FC Les trompettes immobiles
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Thévenot passt de bal zonder na te denken. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janvier probeert naar een medespeler te passen. Sicard kopt de bal weg. Lizarazu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Debuchy is nu in balbezit. Debuchy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - Les trompettes immobiles 1:0

24e minuut.
Riou geeft de bal voor. Inworp. Bidault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Réveillère bereikt de bal nog maar net als eerste. Réveillère geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Coélho onderschept slim de pass. Coélho probeert naar een medespeler te passen. Thévenot met een sublieme pass. Debuchy rent richting de bal. Debuchy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel onderschept slim de pass. Maurel geeft de bal voor. Roméro is nu in balbezit. Roméro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint-Étienne FC 48%, Les trompettes immobiles 52%.
Saint-Étienne FC - Les trompettes immobiles 1:0

52e minuut.
Lizarazu geeft een hoge lob. Inworp. Kowalczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coélho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coélho geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Réveillère, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Réveillère. Réveillère krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Riou speelt de bal door. Coélho is nu in balbezit. Inworp. Bidault met een snelle inworp. Le Roux geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Thévenot bereikt de bal nog maar net als eerste. Thévenot probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. Janvier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - Les trompettes immobiles 2:0

88e minuut.
Kowalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kowalczyk probeert naar een medespeler te passen. Maurel rent richting de bal. Thévenot is nu in balbezit. Thévenot geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint-Étienne FC 42%, Les trompettes immobiles 58%.
Saint-Étienne FC - Les trompettes immobiles 2:0