Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les pingouins timides Les poilus asthmatiques
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet speelt de bal door. Hue is nu in balbezit. Serre rent richting de bal. Serre schiet op doel. Paal! Le Gal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Hue met een sublieme pass. Henri bereikt de bal nog maar net als eerste. Henri geeft een hoge lob. Delaunay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delaunay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Les poilus asthmatiques 0:1

16e minuut.
Jézéquel met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaucsar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henri bereikt de bal nog maar net als eerste. Henri geeft een lange en hoge pass. Le Gal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Les poilus asthmatiques 0:2

27e minuut.
Inworp. Kaucsar met de inworp. Henri geeft de bal voor. Daar is Darui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Serre verovert de bal door een tackle van achteren. Serre met een sublieme pass. Mistral bereikt de bal nog maar net als eerste. Darui verovert de bal door een tackle van achteren. Darui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Faye geeft de bal voor. Nicol probeert de bal aan de voet te houden. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou onderschept slim de pass. Cossou schiet op doel. Sagnol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pingouins timides 61%, Les poilus asthmatiques 39%.
Les pingouins timides - Les poilus asthmatiques 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Pleimelding de bal. Pavillard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pleimelding raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicol met een snel genomen vrije trap. Darui krijgt zijn hoofd ertegen. Le Gal bokst de bal weg. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darui bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Darui rent richting de bal. Darui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Les poilus asthmatiques 0:3

63e minuut.
Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergnes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hue. Vergnes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vergnes kan niet meer verder spelen. Sonor komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jézéquel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Charlet trapt de bal weg van het doel. Kaucsar kopt de bal weg. Serre rent richting de bal. Serre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Faye probeert naar een medespeler te passen. Pleimelding rent richting de bal. Emery schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Emery krijgt een gele kaart. Pleimelding is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Henri kopt de bal weg. Darui rent richting de bal. Darui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Delaunay met een sublieme pass. Jézéquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jézéquel speelt de bal door. Cossou rent richting de bal. Cossou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Les poilus asthmatiques 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pingouins timides 51%, Les poilus asthmatiques 49%.
Les pingouins timides - Les poilus asthmatiques 1:3