Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.01
  • Stadion: STADE VELODROME
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16673
BRUAY USOBL Picardia
3 buteurs Tactiek 523
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 45.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Weiskopf passt de bal zonder na te denken. Coutant is nu in balbezit. Kamil is nu in balbezit. Coutant onderschept slim de pass. Coutant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Alcazar kopt de bal weg. Daar is Weiskopf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chao bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant verovert de bal door een tackle van achteren. Coutant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
da Silva is nu in balbezit. da Silva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Michon de bal. Coutant verovert de bal door een tackle van achteren. Coutant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Weißenfeldt rent richting de bal. Weißenfeldt met een sublieme pass. Coutant is nu in balbezit. Coutant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Guillas onderschept slim de pass. Guillas geeft de bal voor. Coutant rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santiago zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Jason onderschept slim de pass. Jason geeft een hoge lob. Krawczyk is nu in balbezit. Krawczyk schiet op doel. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUAY USOBL - Picardia 1:0

39e minuut.
Cosson rent richting de bal. Cosson passt de bal in één keer door. Coutant is nu in balbezit. Weißenfeldt is nu in balbezit. Weißenfeldt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Guillas geeft een lange en hoge pass. Jason is nu in balbezit. Jason geeft de bal voor. Krawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyk haalt uit met een fantastische trap. Parra bokst de bal weg.

44e minuut.
Klungelig pakt Nahksepp de bal. Jason onderschept slim de pass. Jason passt de bal in één keer door. Deshayes is nu in balbezit. Deshayes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUAY USOBL 55%, Picardia 45%.
BRUAY USOBL - Picardia 1:0

46e minuut.
Alcazar passt de bal in één keer door. Szczypiński is nu in balbezit. Szczypiński geeft de bal voor. Deshayes kan de bal niet met de borst controleren. Deshayes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bjegović rent richting de bal. Bjegović geeft een hoge lob. Bliard rent richting de bal. Deshayes rent richting de bal. Deshayes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bliard rent richting de bal. Bliard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jason is nu in balbezit. Jason passt de bal met de wreef. Deshayes is nu in balbezit. Deshayes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUAY USOBL - Picardia 2:0

60e minuut.
Krawczyk onderschept slim de pass. Krawczyk speelt de bal door. Jason speelt de bal door. Deshayes is nu in balbezit. Deshayes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kamil rent richting de bal. Cabaye geeft de bal voor. Bliard rent richting de bal. Bliard schiet op doel. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Michon heeft problemen om de bal te vangen. Coutant rent richting de bal. Coutant schiet op doel. Ostrivny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUAY USOBL - Picardia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUAY USOBL 56%, Picardia 44%.
BRUAY USOBL - Picardia 2:1