Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les mules robotiques Les boulets borgnes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Duclos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette verovert de bal door een tackle van achteren. Rochette geeft een hoge lob. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Benoît bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoît probeert naar een medespeler te passen. Mézy verovert de bal door een tackle van achteren. Luyindula kan de bal niet met de borst controleren. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallet verovert de bal door een tackle van achteren. Picard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les mules robotiques 51%, Les boulets borgnes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les mules robotiques - Les boulets borgnes 0:0

67e minuut.
Jacquot rent richting de bal. Dahmani is nu in balbezit. Dahmani probeert naar een medespeler te passen. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les mules robotiques - Les boulets borgnes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les mules robotiques 48%, Les boulets borgnes 52%.
Les mules robotiques - Les boulets borgnes 1:0