Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sieteinmalafede2 Agevollen FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bardin kopt de bal weg. Dupuis is nu in balbezit. Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Agevollen FC 0:1

12e minuut.
Froment kopt de bal weg. Klungelig pakt Capelle de bal. Boucard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capelle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capelle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zimny heeft problemen om de bal te vangen. Zimny schiet op doel. Binet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Agevollen FC 0:2

25e minuut.
Vignoli draait met de bal, schiet en ... Vergnes probeert naar een medespeler te passen. Capelle heeft problemen om de bal te vangen. Boucard is nu in balbezit. Boucard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sieteinmalafede2 - Agevollen FC 1:2

44e minuut.
Portier verovert de bal door een tackle van achteren. Bardin onderschept slim de pass. Bardin passt de bal in één keer door. Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sieteinmalafede2 47%, Agevollen FC 53%.
sieteinmalafede2 - Agevollen FC 1:2

62e minuut.
Portier speelt de bal door. Capelle rent richting de bal. Capelle speelt de bal door. Zimny is nu in balbezit. Zimny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sieteinmalafede2 48%, Agevollen FC 52%.
sieteinmalafede2 - Agevollen FC 1:2