Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: Sort It Out! Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3287
Sort It Out! Le_sorcier
3rd try Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.8 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Perrier rent richting de bal. Perrier geeft een hoge lob. Doyen controleert de bal met de borst. Xuereb rent richting de bal. Xuereb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Schmidt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janin komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Xuereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastien bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuereb onderschept slim de pass. Xuereb draait met de bal, schiet en ... Robert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Perrier geeft een lange en hoge pass. Ouvrard heeft problemen om de bal te vangen. Gameiro rent richting de bal. Guillot is nu in balbezit. Guillot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Février kan de bal niet met de borst controleren. Le Bris rent richting de bal. Le Bris passt de bal zonder na te denken. Guillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Robert met een harde bal richting middenveld. Deslandes kopt de bal weg. Guillot rent richting de bal. Guillot haalt uit met een fantastische trap. Robert bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deslandes neemt de hoekschop. Klungelig pakt Guillot de bal. Xuereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuereb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sort It Out! 34%, Le_sorcier 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sort It Out! - Le_sorcier 0:0

46e minuut.
Madar komt het veld opgelopen. Cheuva komt het veld opgelopen. Antoinette komt het veld opgelopen. Lévesque komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Osman rent richting de bal. Antoinette speelt de bal door. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Le_sorcier 1:0

73e minuut.
Février is nu in balbezit. Février probeert naar een medespeler te passen. Deslandes rent richting de bal. Chambon verovert de bal door een tackle van achteren. Chambon draait met de bal, schiet en ... Lévesque bokst de bal weg.

79e minuut.
Gameiro is nu in balbezit. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu rent richting de bal. Cheuva rent richting de bal. Cheuva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Le_sorcier 2:0

83e minuut.
Perrier rent richting de bal. Deslandes rent richting de bal. Perrier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cheuva de bal. Cheuva haalt uit met een fantastische trap. Robert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Antoinette onderschept slim de pass. Antoinette geeft een lange en hoge pass. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Le_sorcier 3:0

87e minuut.
Areola passt de bal in één keer door. Biancheri rent richting de bal. Cardiet onderschept slim de pass. Deslandes speelt de bal door. Antoinette speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Le_sorcier 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sort It Out! 39%, Le_sorcier 61%.
Sort It Out! - Le_sorcier 4:0