Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: FCNAIROLF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2850
FCNAIROLF Vinneuf
433 Tactiek ess442
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Beinhart passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luyindula de bal. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Vinneuf 0:1

7e minuut.
Bajčetić probeert naar een medespeler te passen. Souto met een sublieme pass. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło verovert de bal door een tackle van achteren. Żądło schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Souto speelt de bal door. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Načić de bal. Načić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Načić haalt uit met een fantastische trap. Guillas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuceinic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Načić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Vinneuf 0:2

20e minuut.
Angot is nu in balbezit. Beinhart begaat een overtreding. Angot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Angot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz geeft een hoge lob. Żądło kan de bal niet met de borst controleren. Żądło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Włodarz met een snelle inworp. Beinhart speelt de bal door. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Luyindula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Guillas onderschept slim de pass. Guillas geeft een hoge lob. Souto kopt de bal weg. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Beinhart probeert naar een medespeler te passen. Żądło is nu in balbezit. Żądło met een sublieme pass. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ... Herbin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić draait met de bal, schiet en ... Luyindula probeert de bal aan de voet te houden. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Herbin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cuceinic de bal. Cuceinic geeft de bal voor. Daar is Načić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Načić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guillas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Vinneuf 0:3

43e minuut.
Luyindula geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caron de bal. Smrčina probeert naar een medespeler te passen. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNAIROLF 69%, Vinneuf 31%.
FCNAIROLF - Vinneuf 0:3

46e minuut.
Načić passt de bal in één keer door. Daar is Włodarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włodarz probeert naar een medespeler te passen. Żądło rent richting de bal. Żądło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Duclos kan de bal niet met de borst controleren. Żądło onderschept slim de pass. Żądło met een sublieme pass. Načić rent richting de bal. Načić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Vinneuf 0:4

56e minuut.
Luyindula is nu in balbezit. Żądło onderschept slim de pass. Żądło probeert naar een medespeler te passen. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Vinneuf 0:5

59e minuut.
Souto passt de bal zonder na te denken. Cuceinic heeft problemen om de bal te vangen. Cuceinic probeert naar een medespeler te passen. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić draait met de bal, schiet en ... Herbin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angot met een sublieme pass. Klungelig pakt Souto de bal. Souto probeert naar een medespeler te passen. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ... Herbin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Vinneuf 0:6

64e minuut.
Cuceinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuceinic probeert naar een medespeler te passen. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ... Herbin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Vinneuf 0:7

65e minuut.
Caron rent richting de bal. Caron probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Načić rent richting de bal. Načić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Włodarz is nu in balbezit. Gros begaat een overtreding. Włodarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Włodarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Vinneuf 0:8

70e minuut.
Givet probeert naar een medespeler te passen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros passt de bal in één keer door. Načić rent richting de bal. Načić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Angot is nu in balbezit. Souto probeert naar een medespeler te passen. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Vinneuf 0:9

84e minuut.
Herbin met een harde bal richting middenveld. Souto probeert de bal met de borst te controleren. Souto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Żądło de bal. Żądło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Guillas geeft een hoge lob. Smrčina kopt de bal weg. Souto speelt de bal door. Cuceinic met een sublieme pass. Żądło rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNAIROLF 87%, Vinneuf 13%.
FCNAIROLF - Vinneuf 0:9