Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: FC U NIOLU Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3348
Vinneuf Le_sorcier
ess442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Nos met een sublieme pass. Souto probeert naar een medespeler te passen. Cuceinic heeft problemen om de bal te vangen. Souto is nu in balbezit. Souto passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cuceinic is nu in balbezit. Cuceinic geeft een hoge lob. Ouvrard rent richting de bal. Načić onderschept slim de pass. Načić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Souto probeert naar een medespeler te passen. Cuceinic probeert naar een medespeler te passen. Żądło rent richting de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Robert probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cuceinic probeert naar een medespeler te passen. Żądło rent richting de bal. Żądło passt de bal zonder na te denken. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 1:0

25e minuut.
Cuceinic met de inworp. Souto rent richting de bal. Souto passt de bal met de wreef. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 2:0

27e minuut.
Osman heeft problemen om de bal te vangen. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto speelt de bal door. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić haalt uit met een fantastische trap. Robert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bastien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Robert trapt de bal weg van het doel. Cuceinic kopt de bal weg. Daar is Janin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żądło is nu in balbezit. Żądło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Souto speelt de bal door. Načić heeft problemen om de bal te vangen. Načić passt de bal in één keer door. Żądło heeft problemen om de bal te vangen. Żądło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Włodarz verovert de bal door een tackle van achteren. Włodarz geeft de bal voor. Daar is Bastien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Włodarz met een snelle inworp. Beinhart met een sublieme pass. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Robert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 3:0

44e minuut.
Włodarz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Souto de bal. Souto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żądło de bal. Żądło schiet op doel. Robert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinneuf 27%, Le_sorcier 73%.
Vinneuf - Le_sorcier 3:0

47e minuut.
Cuceinic heeft problemen om de bal te vangen. Cuceinic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Načić de bal. Żądło rent richting de bal. Żądło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 4:0

48e minuut.
Cuceinic met de inworp. Souto controleert de bal met de borst. Souto speelt de bal door. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 5:0

51e minuut.
Souto geeft een hoge lob. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz geeft de bal voor. Żądło springt en kopt de bal. Robert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 6:0

55e minuut.
Doeltrap. Robert met een harde bal richting middenveld. Souto speelt de bal door. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 7:0

57e minuut.
Włodarz probeert naar een medespeler te passen. Żądło is nu in balbezit. Moigneu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moigneu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Beinhart passt de bal zonder na te denken. Daar is Włodarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włodarz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Načić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Načić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Souto is nu in balbezit. Souto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Żądło de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Robert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 8:0

67e minuut.
Janin geeft een hoge lob. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz passt de bal met de wreef. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Włodarz rent richting de bal. Włodarz geeft de bal voor. Moigneu heeft problemen om de bal te vangen. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 9:0

74e minuut.
Robert met een harde bal richting middenveld. Souto rent richting de bal. Souto passt de bal met de wreef. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Robert trapt de bal weg van het doel. Cuceinic kopt de bal weg. Ouvrard is nu in balbezit. Żądło onderschept slim de pass. Żądło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osman met een snelle inworp. Janin is nu in balbezit. Żądło verovert de bal door een tackle van achteren. Żądło geeft een lange en hoge pass. Robert bokst de bal weg. Żądło geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Le_sorcier 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinneuf 21%, Le_sorcier 79%.
Vinneuf - Le_sorcier 10:0