Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: FCNAIROLF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2641
FCNAIROLF Sort It Out!
433 Tactiek 3rd try
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Le Bris geeft een lange en hoge pass. Guillot kopt de bal weg. Guillas heeft problemen om de bal te vangen. Xuereb is nu in balbezit. Xuereb draait met de bal, schiet en ... Herbin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Le Bris geeft de bal voor. Inworp. Henry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Givet rent richting de bal. Givet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Le Bris passt de bal met de wreef. Guillot heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Angot zijn tegenspeler op de grond. Angot krijgt een gele kaart. Guillot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guillot kan niet meer verder spelen. Madar komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Gameiro is nu in balbezit. Gameiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Luyindula de bal. Madar is nu in balbezit. Madar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Xuereb met een sublieme pass. Madar heeft problemen om de bal te vangen. Bonnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar is nu in balbezit. Madar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Sort It Out! 0:1

20e minuut.
Luyindula geeft een hoge lob. Buitenspel voor Portier. Goede buitenspelval van de verdediging. Chauveau maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Sort It Out! 0:2

27e minuut.
Deslandes rent richting de bal. Gameiro rent richting de bal. Gameiro met een sublieme pass. Xuereb rent richting de bal. Xuereb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gameiro passt de bal met de wreef. Madar is nu in balbezit. Madar haalt uit met een fantastische trap. Guillas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Sort It Out! 0:3

37e minuut.
Fékir is nu in balbezit. Xuereb onderschept slim de pass. Xuereb met een sublieme pass. Madar rent richting de bal. Madar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNAIROLF 68%, Sort It Out! 32%.
FCNAIROLF - Sort It Out! 0:3

46e minuut.
Antoinette komt het veld opgelopen. Cheuva komt het veld opgelopen. Lévesque komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Guillas geeft een hoge lob. Inworp. Deslandes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gameiro is nu in balbezit. Gameiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Deslandes kopt de bal weg. Gameiro rent richting de bal. Gameiro probeert naar een medespeler te passen. Cheuva rent richting de bal. Cheuva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Gameiro is nu in balbezit. Gameiro speelt de bal door. Antoinette is nu in balbezit. Antoinette geeft de bal voor. Xuereb maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Deslandes rent richting de bal. Deslandes passt de bal in één keer door. Cheuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuva haalt uit met een fantastische trap. Herbin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - Sort It Out! 0:4

67e minuut.
Henry is nu in balbezit. Antoinette bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henry krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Deslandes met de inworp. Gameiro is nu in balbezit. Gameiro passt de bal met de wreef. Xuereb is nu in balbezit. Xuereb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Perrier passt de bal met de wreef. Antoinette speelt de bal door. Xuereb rent richting de bal. Xuereb schiet op doel. Guillas onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gameiro speelt de bal door. Deslandes speelt de bal door. Xuereb heeft problemen om de bal te vangen. Gameiro is nu in balbezit. Gameiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xuereb is nu in balbezit. Xuereb schiet op doel. Herbin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNAIROLF 65%, Sort It Out! 35%.
FCNAIROLF - Sort It Out! 0:4