Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RimbachMountain68 Maxthis FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Pinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupin speelt de bal door. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier geeft een hoge lob. Vergnaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dupin rent richting de bal. Duchemin onderschept slim de pass. Hamon is nu in balbezit. Duchemin rent richting de bal. Duchemin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kaucsar speelt de bal door. Manceau speelt de bal door. Duchemin is nu in balbezit. Hamon heeft problemen om de bal te vangen. Hamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - Maxthis FC 1:0

37e minuut.
Loison probeert naar een medespeler te passen. Roméro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet verovert de bal door een tackle van achteren. Guillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RimbachMountain68 - Maxthis FC 1:1

44e minuut.
Hamon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Djetou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RimbachMountain68 56%, Maxthis FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RimbachMountain68 - Maxthis FC 1:1

49e minuut.
Kaucsar speelt de bal door. Djetou rent richting de bal. Loison is nu in balbezit. Djetou onderschept slim de pass. Djetou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - Maxthis FC 2:1

52e minuut.
Djetou is nu in balbezit. Djetou geeft een lange en hoge pass. Dupin verovert de bal door een tackle van achteren. Pinson is nu in balbezit. Pinson probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Djetou speelt de bal door. Klungelig pakt Pinson de bal. Pinson probeert naar een medespeler te passen. Duchemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchemin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vergnes de bal onder controle te krijgen. Djetou is nu in balbezit. Djetou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Duchemin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kargu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Blandin rent richting de bal. Kaucsar speelt de bal door. Guillet rent richting de bal. Guillet draait met de bal, schiet en ... Vergnaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Roméro is nu in balbezit. Blandin begaat een overtreding. Roméro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manceau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kargu is nu in balbezit. Kargu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - Maxthis FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RimbachMountain68 41%, Maxthis FC 59%.
RimbachMountain68 - Maxthis FC 3:1