Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: ES Couze Pavin Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2914
ES Couze Pavin Spectral FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Traoré passt de bal zonder na te denken. Mendy rent richting de bal. Mendy passt de bal met de wreef. Even is nu in balbezit. Even haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Talbot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouche met een snelle inworp. Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - Spectral FC 1:0

17e minuut.
Bucourt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viala met de inworp. Monnet geeft de bal voor. Klungelig pakt Leloup de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lerond neemt de hoekschop. Buisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Bucourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lerond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerond haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Couze Pavin 54%, Spectral FC 46%.
ES Couze Pavin - Spectral FC 1:0

65e minuut.
Klungelig pakt Soyer de bal. Chayrigues onderschept slim de pass. Chayrigues passt de bal in één keer door. Mendy is nu in balbezit. Mendy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mendy speelt de bal door. Even heeft problemen om de bal te vangen. Huguet rent richting de bal. Even onderschept slim de pass. Even schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - Spectral FC 2:0

68e minuut.
Prost heeft problemen om de bal te vangen. Mendy probeert naar een medespeler te passen. Passi is nu in balbezit. Prost onderschept slim de pass. Prost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Couze Pavin 50%, Spectral FC 50%.
ES Couze Pavin - Spectral FC 2:0