Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: Maxthis FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2878
Maxthis FC Sort It Out!
Normal Tactiek 3rd try
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.4
average Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Xuereb rent richting de bal. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes probeert naar een medespeler te passen. Guillot rent richting de bal. Guillot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vergnes kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Deslandes met een snelle inworp. Gameiro rent richting de bal. Gameiro geeft een hoge lob. Xuereb maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Blandin kopt de bal weg. Chauveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet begaat een overtreding. Guillet krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gameiro onderschept slim de pass. Gameiro passt de bal met de wreef. Guillot rent richting de bal. Guillot schiet op doel. Lerouge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Sort It Out! 0:1

23e minuut.
Bonnin verovert de bal door een tackle van achteren. Dereuddre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonnin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perrier met een snel genomen vrije trap. Vergnes heeft problemen om de bal te vangen. Xuereb rent richting de bal. Xuereb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Deslandes passt de bal zonder na te denken. Gameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gameiro passt de bal in één keer door. Guillot rent richting de bal. Guillot haalt uit met een fantastische trap. Lerouge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deslandes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gameiro geeft de bal voor. Guillot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Sort It Out! 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxthis FC 68%, Sort It Out! 32%.
Maxthis FC - Sort It Out! 0:2

46e minuut.
Antoinette komt het veld opgelopen. Cheuva komt het veld opgelopen. Madar komt het veld opgelopen. Lévesque komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Deslandes geeft een hoge lob. Bourdon heeft problemen om de bal te vangen. Dereuddre probeert naar een medespeler te passen. Antoinette bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoinette geeft een lange en hoge pass. Lerouge bokst de bal weg.

63e minuut.
Gameiro met een sublieme pass. Bongiorni is nu in balbezit. Met opzet legt Gameiro zijn tegenspeler op de grond. Gameiro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Perrier is nu in balbezit. Perrier geeft een hoge lob. Antoinette kopt de bal weg. Cheuva is nu in balbezit. Cheuva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Deslandes passt de bal met de wreef. Dupin rent richting de bal. Deslandes verovert de bal door een tackle van achteren. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Perrier passt de bal met de wreef. Dupin rent richting de bal. Cheuva onderschept slim de pass. Cheuva haalt uit met een fantastische trap. Bourdon probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dupin kopt de bal weg. Deslandes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bongiorni. Bongiorni krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Blandin de bal. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes passt de bal zonder na te denken. Madar rent richting de bal. Madar schiet op doel. Lerouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cheuva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Madar de bal. Deslandes probeert naar een medespeler te passen. Madar is nu in balbezit. Madar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxthis FC 68%, Sort It Out! 32%.
Maxthis FC - Sort It Out! 0:2