Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: FC U NIOLU Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2234
FC U NIOLU Les beaufs FC
Losange Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Ujlaki onderschept slim de pass. Ujlaki speelt de bal door. Février is nu in balbezit. Gimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimenez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - Les beaufs FC 1:0

23e minuut.
Lefrançois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacquot rent richting de bal. Jacquot met een sublieme pass. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ujlaki geeft de bal voor. Février speelt de bal door. Bauer is nu in balbezit. Gimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimenez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Hurtevent passt de bal in één keer door. Pujol rent richting de bal. Kövesfalvi rent richting de bal. Pujol verovert de bal door een tackle van achteren. Pujol haalt uit met een fantastische trap. Michaux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bastide is nu in balbezit. Régnault onderschept slim de pass. Brébion is nu in balbezit. Régnault verovert de bal door een tackle van achteren. Régnault geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jacquot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimenez rent richting de bal. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimenez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC U NIOLU 37%, Les beaufs FC 63%.
FC U NIOLU - Les beaufs FC 1:0

53e minuut.
Ujlaki speelt de bal door. Bastide is nu in balbezit. Bastide speelt de bal door. Bauer rent richting de bal. Bauer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - Les beaufs FC 2:0

54e minuut.
Régnault geeft de bal voor. Elie probeert naar een medespeler te passen. Jacquot heeft problemen om de bal te vangen. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Gasnier speelt de bal door. Ujlaki kopt de bal weg. Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Février bereikt de bal nog maar net als eerste. Février schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC U NIOLU 39%, Les beaufs FC 61%.
FC U NIOLU - Les beaufs FC 2:0