Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: FCNAIROLF Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2773
FCNAIROLF ES Couze Pavin
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Leloup is nu in balbezit. Leloup geeft een lange en hoge pass. Mendy speelt de bal door. Even is nu in balbezit. Even draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Legros geeft de bal voor. Portier speelt de bal door. Klungelig pakt Aubour de bal. Givet bereikt de bal nog maar net als eerste. Givet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Passi geeft de bal voor. Angot probeert de bal aan de voet te houden. Even rent richting de bal. Mendy rent richting de bal. Mendy schiet op doel. Etienne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - ES Couze Pavin 0:1

31e minuut.
Leloup heeft problemen om de bal te vangen. Portier is nu in balbezit. Portier passt de bal met de wreef. Givet is nu in balbezit. Givet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bucourt kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Henry zal de hoekschop nemen. Caron kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Caron is nu in balbezit. Portier bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron rent richting de bal. Caron draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Legros de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Givet verovert de bal door een tackle van achteren. Givet speelt de bal door. Daar is Portier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCNAIROLF - ES Couze Pavin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNAIROLF 45%, ES Couze Pavin 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCNAIROLF - ES Couze Pavin 1:1

47e minuut.
Portier kopt de bal weg. Givet is nu in balbezit. Passi rent richting de bal. Givet verovert de bal door een tackle van achteren. Givet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Buisson met een harde bal richting middenveld. Mendy kopt de bal weg. Bouche is nu in balbezit. Bouche draait met de bal, schiet en ... Etienne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - ES Couze Pavin 1:2

50e minuut.
Portier passt de bal in één keer door. Givet is nu in balbezit. Givet passt de bal zonder na te denken. Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCNAIROLF - ES Couze Pavin 2:2

59e minuut.
Aubour rent richting de bal. Givet rent richting de bal. Givet passt de bal in één keer door. Caron rent richting de bal. Caron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Legros geeft de bal voor. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula speelt de bal door. Portier bereikt de bal nog maar net als eerste. Portier draait met de bal, schiet en ... Buisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bucourt heeft problemen om de bal te vangen. Portier bereikt de bal nog maar net als eerste. Portier speelt de bal door. Caron rent richting de bal. Caron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fékir geeft een hoge lob. Mendy heeft problemen om de bal te vangen. Angot rent richting de bal. Mendy is nu in balbezit. Mendy schiet op doel. Etienne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - ES Couze Pavin 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNAIROLF 23%, ES Couze Pavin 77%.
FCNAIROLF - ES Couze Pavin 2:3