Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: Spectral FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3047
Spectral FC Wogston Projekt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Monnet verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pasquier is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Bonello onderschept slim de pass. Bonello geeft de bal voor. Racine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Racine rent richting de bal. Traoré met een sublieme pass. Racine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monnet rent richting de bal. Monnet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Monnet is nu in balbezit. Monnet geeft een lange en hoge pass. Fernandès controleert de bal met de borst. Prost is nu in balbezit. Prost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Wogston Projekt 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectral FC 38%, Wogston Projekt 62%.
Spectral FC - Wogston Projekt 1:0

61e minuut.
Talbot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motte rent richting de bal. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Racine is nu in balbezit. Racine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Soyer probeert naar een medespeler te passen. Viala is nu in balbezit. Motte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Motte krijgt een gele kaart. Viala moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Viala kan niet meer verder spelen. Tanguy komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan rent richting de bal. Racine rent richting de bal. Racine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectral FC 49%, Wogston Projekt 51%.
Spectral FC - Wogston Projekt 1:0