Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:53
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: FC U NIOLU Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2724
FC U NIOLU Inspired FC
CARRE Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten weak
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Masì de bal onder controle te krijgen. Douis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dib. Dib krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gimenez heeft problemen om de bal te vangen. Kuhn rent richting de bal. Gimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimenez draait met de bal, schiet en ... Soler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bourdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Białostocki is nu in balbezit. Białostocki passt de bal met de wreef. Gimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimenez haalt uit met een fantastische trap. Bourdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu verovert de bal door een tackle van achteren. Mathieu passt de bal met de wreef. Kuhn is nu in balbezit. Kuhn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Née, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Née geeft een lange en hoge pass. Masì met een sublieme pass. Daar is Gimenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gimenez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Hiard is nu in balbezit. Gimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Białostocki rent richting de bal. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soler de bal onder controle te krijgen. Bourdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuhn is nu in balbezit. Kuhn draait met de bal, schiet en ... Bourdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mathieu rent richting de bal. Mathieu passt de bal zonder na te denken. Gimenez is nu in balbezit. Gimenez haalt uit met een fantastische trap. Bourdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Née de bal. Zatelli rent richting de bal. Białostocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białostocki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC U NIOLU 30%, Inspired FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC U NIOLU - Inspired FC 0:0

51e minuut.
Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki speelt de bal door. Gimenez rent richting de bal. Gimenez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Gimenez de bal. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimenez onderschept slim de pass. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Foix geeft een hoge lob. Garboli kopt de bal weg. Daar is Mathieu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hiard passt de bal zonder na te denken. Née is nu in balbezit. Née geeft de bal voor. Masì is nu in balbezit. Masì geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC U NIOLU 39%, Inspired FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC U NIOLU - Inspired FC 0:0