Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: Le Karma FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2721
Le Karma FC FC Can
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Lemesle geeft een lange en hoge pass. Lavergne rent richting de bal. Médina verovert de bal door een tackle van achteren. Médina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bonello verovert de bal door een tackle van achteren. Bonello geeft een hoge lob. Clouet geeft een lange en hoge pass. Médina rent richting de bal. Médina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - FC Can 1:0

13e minuut.
Bonello speelt de bal door. Bel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bel speelt de bal door. Petel bereikt de bal nog maar net als eerste. Petel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Mansouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansouri geeft de bal voor. Lavergne kopt de bal weg. Médina bereikt de bal nog maar net als eerste. Médina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mansouri kopt de bal weg. Saillard is nu in balbezit. Saillard passt de bal in één keer door. Lesur is nu in balbezit. Lesur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Godard is nu in balbezit. Godard passt de bal met de wreef. Saillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Médina verovert de bal door een tackle van achteren. Médina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Karma FC 48%, FC Can 52%.
Le Karma FC - FC Can 1:0

48e minuut.
Saillard kan de bal niet met de borst controleren. Godard bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard passt de bal zonder na te denken. Médina rent richting de bal. Médina schiet op doel. Batmale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Saillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Saillard passt de bal met de wreef. Lerouge is nu in balbezit. Granger verovert de bal door een tackle van achteren. Granger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger geeft een lange en hoge pass. Mansouri kopt de bal weg. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lemesle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Médina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godard bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard haalt uit met een fantastische trap. Batmale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Lerouge met een sublieme pass. Lemesle is nu in balbezit. Lemesle passt de bal zonder na te denken. Médina bereikt de bal nog maar net als eerste. Médina draait met de bal, schiet en ... Batmale bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Karma FC 50%, FC Can 50%.
Le Karma FC - FC Can 1:0