Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: OM Sport Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1574
OM Sport Stade bordelais
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gervais rent richting de bal. Gervais passt de bal met de wreef. Lemarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vigier trapt de bal weg van het doel. Daar is Viguier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bournonville rent richting de bal. Mouret speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Merlet neemt de hoekschop. Terrien met een sublieme pass. Inworp. Pillet met een snelle inworp. Merlet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mouret rent richting de bal. Mouret passt de bal in één keer door. Pillet rent richting de bal. Bournonville bereikt de bal nog maar net als eerste. Bournonville draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bournonville bereikt de bal nog maar net als eerste. Bournonville probeert naar een medespeler te passen. Gervais is nu in balbezit. Gervais schiet op doel. De bal raakt de paal. Terrien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gervais speelt de bal door. Gindrat rent richting de bal. Gindrat passt de bal met de wreef. Gervais rent richting de bal. Gervais schiet op doel. Terrien bokst de bal weg.

38e minuut.
Galland geeft een lange en hoge pass. Pillet kopt de bal weg. Fleury heeft problemen om de bal te vangen. Gervais is nu in balbezit. Gervais schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OM Sport 33%, Stade bordelais 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OM Sport - Stade bordelais 0:0

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Fleury de bal onder controle te krijgen. Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Delmas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Delmas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Merlet passt de bal in één keer door. Daar is Mouret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlet probeert naar een medespeler te passen. Bournonville bereikt de bal nog maar net als eerste. Bournonville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Merlet onderschept slim de pass. Merlet speelt de bal door. Galland bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervais onderschept slim de pass. Gervais draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terrien met een sublieme pass. Pillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillet haalt uit met een fantastische trap. Terrien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OM Sport 33%, Stade bordelais 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OM Sport - Stade bordelais 0:0