Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: 85 UMETU 93 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2741
85 UMETU 93 Cosa nostra lyon
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 26
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Monnet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guilbaud komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Raoul speelt de bal door. Perès rent richting de bal. Perès probeert naar een medespeler te passen. Trouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouve schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perès rent richting de bal. Perès haalt uit met een fantastische trap. Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - Cosa nostra lyon 0:1

10e minuut.
Perès rent richting de bal. Billet bereikt de bal nog maar net als eerste. Perès verovert de bal door een tackle van achteren. Perès schiet op doel. Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - Cosa nostra lyon 0:2

14e minuut.
Parizon met de inworp. Guilbaud probeert naar een medespeler te passen. Ettori is nu in balbezit. Ettori draait met de bal, schiet en ... Lafitte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Jean passt de bal zonder na te denken. Brun is nu in balbezit. Talbot begaat een overtreding. Talbot krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Talbot rent richting de bal. Talbot passt de bal zonder na te denken. Trouve probeert de bal aan de voet te houden. Perès rent richting de bal. Perès schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cadiou met een snelle inworp. Raoul rent richting de bal. Raoul passt de bal in één keer door. Trouve rent richting de bal. Trouve draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Guilbaud kopt de bal weg. Klungelig pakt Parizon de bal. Bungert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bungert naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Jean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Perès de bal. Perès met een sublieme pass. Trouve is nu in balbezit. Trouve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Simonyi kopt de bal weg. Talbot controleert de bal met de borst. Dufour met een sublieme pass. Parizon rent richting de bal. Parizon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Brun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talbot met een snelle inworp. Jean rent richting de bal. Jean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 85 UMETU 93 52%, Cosa nostra lyon 48%.
85 UMETU 93 - Cosa nostra lyon 0:2

49e minuut.
Parizon is nu in balbezit. Parizon speelt de bal door. Klungelig pakt Ettori de bal. Ettori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ettori is nu in balbezit. Ettori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - Cosa nostra lyon 1:2

52e minuut.
Lafitte onderschept slim de pass. Lafitte geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Perès onderschept slim de pass. Perès haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lizarazu speelt de bal door. Parizon rent richting de bal. Parizon passt de bal zonder na te denken. Ettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettori schiet op doel. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Lizarazu speelt de bal door. Perès is nu in balbezit. Perès probeert naar een medespeler te passen. Trouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ettori met een sublieme pass. Dufour is nu in balbezit. Dufour passt de bal in één keer door. Ettori is nu in balbezit. Ettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
85 UMETU 93 - Cosa nostra lyon 2:2

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talbot met de inworp. Jean is nu in balbezit. Guilbaud onderschept slim de pass. Guilbaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 85 UMETU 93 44%, Cosa nostra lyon 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
85 UMETU 93 - Cosa nostra lyon 2:2