Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: Les Toutounes Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2795
Les Toutounes FC Can
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Bonello rent richting de bal. Bonello met een sublieme pass. Tixier rent richting de bal. Petel bereikt de bal nog maar net als eerste. Petel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Darui geeft een lange en hoge pass. Bonello met een sublieme pass. Petel is nu in balbezit. Petel schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Batmale met een harde bal richting middenveld. Gamblin kopt de bal weg. Klungelig pakt Granger de bal. Grillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gamblin met een sublieme pass. Grillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavergne onderschept slim de pass. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Toutounes - FC Can 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Toutounes 61%, FC Can 39%.
Les Toutounes - FC Can 1:0

54e minuut.
Bonello met een sublieme pass. Griffon is nu in balbezit. Petel verovert de bal door een tackle van achteren. Petel schiet op doel. Ujlaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Toutounes - FC Can 1:1

57e minuut.
Pierron passt de bal zonder na te denken. Tixier rent richting de bal. Tixier passt de bal zonder na te denken. Pierron rent richting de bal. Pierron haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les Toutounes - FC Can 2:1

59e minuut.
Bel rent richting de bal. Bel geeft een hoge lob. Tixier bereikt de bal nog maar net als eerste. Petel onderschept slim de pass. Petel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Grillon de bal. Grillon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonello de bal. Pierron is nu in balbezit. Pierron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gamblin onderschept slim de pass. Gamblin met een sublieme pass. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron haalt uit met een fantastische trap. Batmale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Toutounes - FC Can 3:1

82e minuut.
Saillard heeft problemen om de bal te vangen. Saillard met een sublieme pass. Griffon bereikt de bal nog maar net als eerste. Petel verovert de bal door een tackle van achteren. Petel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Toutounes 57%, FC Can 43%.
Les Toutounes - FC Can 3:1