Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cosa nostra lyon Senla AC
442 Tactiek Senla
53% Balbezit 47%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
25.7 gemiddelde waardering 46.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Sauvage geeft een hoge lob. Inworp. Corre met de inworp. Ševčiukas geeft de bal voor. Censini krijgt zijn hoofd ertegen. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lafitte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Censini is nu in balbezit. Censini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Senla AC 0:1

11e minuut.
Corre met een snelle inworp. Ševčiukas geeft de bal voor. Daar is Lafitte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Senla AC 0:2

15e minuut.
Cadiou probeert naar een medespeler te passen. Censini rent richting de bal. Jean rent richting de bal. Censini onderschept slim de pass. Censini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stránecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Stránecký geeft de bal voor. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Senla AC 0:3

35e minuut.
Trouve met een sublieme pass. Lizarazu heeft problemen om de bal te vangen. Censini verovert de bal door een tackle van achteren. Censini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Senla AC 0:4

37e minuut.
Censini kopt de bal weg. Talbot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corre rent richting de bal. Corre geeft een hoge lob. Censini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosa nostra lyon 71%, Senla AC 29%.
Cosa nostra lyon - Senla AC 0:4

53e minuut.
Jean bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccarello onderschept slim de pass. Saccarello geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Censini de bal. Censini schiet op doel. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Stránecký kopt de bal weg. Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysio geeft een hoge lob. Stránecký is nu in balbezit. Stránecký geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Stránecký geeft een hoge lob. Lafitte heeft problemen om de bal te vangen. Censini is nu in balbezit. Censini haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Senla AC 0:5

66e minuut.
Jean rent richting de bal. Saccarello verovert de bal door een tackle van achteren. Saccarello probeert naar een medespeler te passen. Censini rent richting de bal. Censini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Lizarazu rent richting de bal. Stránecký onderschept slim de pass. Stránecký geeft een lange en hoge pass. Censini rent richting de bal. Censini draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch bokst de bal weg.

77e minuut.
Lizarazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corre verovert de bal door een tackle van achteren. Corre geeft een hoge lob. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Corre geeft de bal voor. Lafitte controleert de bal met de borst. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Senla AC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosa nostra lyon 71%, Senla AC 29%.
Cosa nostra lyon - Senla AC 0:6