Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Réunion Academy 85 UMETU 93
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Comte rent richting de bal. Dufour verovert de bal door een tackle van achteren. Monnet is nu in balbezit. Ettori is nu in balbezit. Ettori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Marin rent richting de bal. Monnet rent richting de bal. Monnet probeert naar een medespeler te passen. Ettori heeft problemen om de bal te vangen. Ettori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - 85 UMETU 93 0:1

17e minuut.
Marin probeert naar een medespeler te passen. Bucourt rent richting de bal. Met opzet legt Monnet zijn tegenspeler op de grond. Monnet krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Parizon onderschept slim de pass. Parizon passt de bal met de wreef. Daar is Comte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettori rent richting de bal. Ettori schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - 85 UMETU 93 0:2

24e minuut.
Parizon rent richting de bal. Parizon geeft de bal voor. Ettori is nu in balbezit. Ettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - 85 UMETU 93 0:3

30e minuut.
Simonyi passt de bal in één keer door. Comte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin probeert naar een medespeler te passen. Cariou met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amiot zal de hoekschop nemen. Dufour is nu in balbezit. Dufour passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dufour probeert naar een medespeler te passen. Bucourt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parizon. Parizon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Réunion Academy 63%, 85 UMETU 93 37%.
Fc Réunion Academy - 85 UMETU 93 0:3

64e minuut.
Rey trapt de bal weg. Comte kopt de bal weg. Daar is Brun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aubry is nu in balbezit. Aubry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Billet geeft de bal voor. Dufour kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ebrard de bal onder controle te krijgen. Ettori rent richting de bal. Ettori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Brun geeft een hoge lob. Inworp. Bucourt met een snelle inworp. Aubry rent richting de bal. Aubry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Amiot geeft een hoge lob. Torres rent richting de bal. Le Bail verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bail schiet op doel. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - 85 UMETU 93 1:3

82e minuut.
Le Bail bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubry is nu in balbezit. Le Bail rent richting de bal. Le Bail schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Réunion Academy 45%, 85 UMETU 93 55%.
Fc Réunion Academy - 85 UMETU 93 1:3