Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: FC Can Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2857
FC Can FC Plérin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Lesur heeft problemen om de bal te vangen. Rault is nu in balbezit. Rault geeft een hoge lob. Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahiaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Yahiaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavergne rent richting de bal. Lépine verovert de bal door een tackle van achteren. Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahiaoui schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - FC Plérin 0:1

11e minuut.
Batmale trapt de bal weg. Didier kopt de bal weg. Lépine heeft problemen om de bal te vangen. Lépine passt de bal in één keer door. Lavergne verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Rault de bal. Saillard geeft een lange en hoge pass. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Petel verovert de bal door een tackle van achteren. Petel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Legendre met een harde bal richting middenveld. Bonello kopt de bal weg. Petel rent richting de bal. Petel schiet op doel. Legendre bokst de bal weg.

38e minuut.
Prat geeft een hoge lob. Rault rent richting de bal. Rault probeert naar een medespeler te passen. Yahiaoui is nu in balbezit. Yahiaoui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Lapeyre geeft een lange en hoge pass. Didier rent richting de bal. Yahiaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Yahiaoui schiet op doel. Batmale probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Yahiaoui de bal. Yahiaoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - FC Plérin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Can 60%, FC Plérin 40%.
FC Can - FC Plérin 0:2

57e minuut.
Zimmermann rent richting de bal. Petel is nu in balbezit. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Petel onderschept slim de pass. Petel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Morisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Lépine rent richting de bal. Morisset is nu in balbezit. Lépine is nu in balbezit. Lépine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Bel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rault bereikt de bal nog maar net als eerste. Saillard rent richting de bal. Saillard passt de bal in één keer door. Rault geeft een lange en hoge pass. Batmale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Can 59%, FC Plérin 41%.
FC Can - FC Plérin 0:2