Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: FC Can Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1816
FC Can Fc Réunion Academy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Aubry passt de bal met de wreef. Amiot is nu in balbezit. Amiot passt de bal zonder na te denken. Le Bail bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bail schiet op doel. Batmale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonello is nu in balbezit. Bonello passt de bal in één keer door. Petel rent richting de bal. Petel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Le Bail rent richting de bal. Aubry bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bail rent richting de bal. Le Bail haalt uit met een fantastische trap. Batmale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Fc Réunion Academy 0:1

34e minuut.
Marin is nu in balbezit. Didier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Le Bail bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bail haalt uit met een fantastische trap. Batmale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Fc Réunion Academy 0:2

38e minuut.
Le Bail rent richting de bal. Granger rent richting de bal. Le Bail verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bail schiet op doel. Gastiger probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Amiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiot geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonello de bal. Le Bail rent richting de bal. Le Bail schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Fc Réunion Academy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Can 63%, Fc Réunion Academy 37%.
FC Can - Fc Réunion Academy 0:3

52e minuut.
Bonin is nu in balbezit. Bonin geeft een hoge lob. Daar is Travers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Granger met een snelle inworp. Bel geeft een hoge lob. Ebrard probeert de bal aan de voet te houden. Lesur rent richting de bal. Lesur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - Fc Réunion Academy 1:3

57e minuut.
Saillard is nu in balbezit. Comte verovert de bal door een tackle van achteren. Comte met een sublieme pass. Aubry bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bonello verovert de bal door een tackle van achteren. Comte is nu in balbezit. Comte passt de bal zonder na te denken. Le Bail bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bail draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Can 68%, Fc Réunion Academy 32%.
FC Can - Fc Réunion Academy 1:3