Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: Le Karma FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2458
Le Karma FC Cosa nostra lyon
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 26.5
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Mansouri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raoul met de inworp. Perès rent richting de bal. Perès geeft de bal voor. Blanchet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Trouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouve passt de bal zonder na te denken. Clouet rent richting de bal. Perès onderschept slim de pass. Perès haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - Cosa nostra lyon 0:1

34e minuut.
Schwartz is nu in balbezit. Schwartz passt de bal zonder na te denken. Mansouri is nu in balbezit. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Raoul geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Trouve kopt de bal weg. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot geeft een lange en hoge pass. Trouve rent richting de bal. Trouve geeft de bal voor. Blanchet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Trouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouve met een sublieme pass. Perès bereikt de bal nog maar net als eerste. Perès schiet op doel. Hernandez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Karma FC 61%, Cosa nostra lyon 39%.
Le Karma FC - Cosa nostra lyon 0:1

66e minuut.
Raoul probeert naar een medespeler te passen. Perès is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mansouri. Mansouri krijgt een gele kaart. Perès is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trouve is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - Cosa nostra lyon 0:2

76e minuut.
Schwartz rent richting de bal. Perès verovert de bal door een tackle van achteren. Perès met een sublieme pass. Trouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouve haalt uit met een fantastische trap. Blanchet bokst de bal weg. Clouet rent richting de bal. Clouet geeft een hoge lob. Bungert kopt de bal weg. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perès bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - Cosa nostra lyon 0:3

79e minuut.
Lizarazu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lafitte speelt de bal door. Médina probeert de bal aan de voet te houden. Godard bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Schwartz geeft een lange en hoge pass. Médina is nu in balbezit. Médina passt de bal met de wreef. Godard heeft problemen om de bal te vangen. Godard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - Cosa nostra lyon 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Karma FC 47%, Cosa nostra lyon 53%.
Le Karma FC - Cosa nostra lyon 1:3