Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: Selkis
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15877
Senla AC Stade bordelais
Senla Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 16.4
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Gałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosterfjord geeft een hoge lob. Viguier heeft problemen om de bal te vangen. Censini rent richting de bal. Censini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Censini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Terrien maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Saccarello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccarello geeft de bal voor. Censini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Galland neemt vlug de vrije trap. Saccarello is nu in balbezit. Saccarello geeft een lange en hoge pass. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Saccarello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stránecký met een sublieme pass. Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccarello geeft de bal voor. Censini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 1:0

13e minuut.
Stránecký onderschept slim de pass. Stránecký geeft een lange en hoge pass. Terrien met een sublieme pass. Fleury kopt de bal weg. Kosterfjord geeft een lange en hoge pass. Terrien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Filez bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier is nu in balbezit. Saccarello verovert de bal door een tackle van achteren. Saccarello geeft de bal voor. Censini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tempet passt de bal met de wreef. Stránecký geeft een hoge lob. Censini is nu in balbezit. Censini draait met de bal, schiet en ... Terrien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 2:0

21e minuut.
Faliński geeft een hoge lob. Daar is Madec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccarello rent richting de bal. Saccarello geeft een lange en hoge pass. Censini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 3:0

24e minuut.
Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Corre onderschept slim de pass. Corre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galland de bal. Censini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stránecký rent richting de bal. Stránecký geeft een lange en hoge pass. Galland kan de bal niet met de borst controleren. Censini is nu in balbezit. Censini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 4:0

28e minuut.
Saccarello met de inworp. Tempet probeert naar een medespeler te passen. Stránecký rent richting de bal. Stránecký geeft een hoge lob. Censini krijgt zijn hoofd ertegen. Terrien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 5:0

31e minuut.
Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galland bereikt de bal nog maar net als eerste. Galland geeft een hoge lob. Censini rent richting de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 6:0

35e minuut.
Censini passt de bal met de wreef. Saccarello rent richting de bal. Saccarello probeert naar een medespeler te passen. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 7:0

39e minuut.
Guyard geeft een lange en hoge pass. Saccarello rent richting de bal. Saccarello geeft de bal voor. Censini rent richting de bal. Censini schiet op doel. Terrien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Fleury met een sublieme pass. Daar is Filez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Censini is nu in balbezit. Censini draait met de bal, schiet en ... Terrien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 23%, Stade bordelais 77%.
Senla AC - Stade bordelais 8:0

47e minuut.
Inworp. Madec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccarello is nu in balbezit. Saccarello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Tempet is nu in balbezit. Kosterfjord onderschept slim de pass. Kosterfjord geeft een lange en hoge pass. Censini rent richting de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap. Terrien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Corre onderschept slim de pass. Corre geeft een lange en hoge pass. Saccarello geeft de bal voor. Censini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 9:0

66e minuut.
Gałek geeft de bal voor. Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gindrat de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Saccarello met de inworp. Klungelig pakt Stránecký de bal. Stránecký speelt de bal door. Kosterfjord geeft een lange en hoge pass. Censini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 10:0

74e minuut.
Gałek geeft de bal voor. Kosterfjord met een sublieme pass. Stránecký geeft de bal voor. Censini rent richting de bal. Censini schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Corre onderschept slim de pass. Corre geeft de bal voor. Censini rent richting de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap. Terrien werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 11:0

87e minuut.
Corre verovert de bal door een tackle van achteren. Corre geeft een lange en hoge pass. Censini is nu in balbezit. Censini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Stade bordelais 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 22%, Stade bordelais 78%.
Senla AC - Stade bordelais 12:0