Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: 85 UMETU 93 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2443
85 UMETU 93 OM Sport
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Dufour bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun passt de bal met de wreef. Ettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pillet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merlet rent richting de bal. Merlet geeft een lange en hoge pass. Baudet rent richting de bal. Baudet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Parizon verovert de bal door een tackle van achteren. Parizon geeft de bal voor. Boileau heeft problemen om de bal te vangen. Ettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 85 UMETU 93 54%, OM Sport 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
85 UMETU 93 - OM Sport 0:0

48e minuut.
Simonyi geeft een hoge lob. Duriez bereikt de bal nog maar net als eerste. Duriez passt de bal zonder na te denken. Ettori rent richting de bal. Ettori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Brun passt de bal zonder na te denken. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas met een sublieme pass. Bournonville is nu in balbezit. Bournonville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dufour passt de bal met de wreef. Parizon met een sublieme pass. Monnet rent richting de bal. Ettori rent richting de bal. Ettori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vigneron geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brun met een snelle inworp. Parizon geeft een hoge lob. Ettori krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Monnet heeft problemen om de bal te vangen. Baudet rent richting de bal. Baudet speelt de bal door. Ettori rent richting de bal. Ettori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pillet geeft de bal voor. Delmas kopt de bal weg. Klungelig pakt Torres de bal. Bournonville rent richting de bal. Bournonville schiet op doel. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Monnet probeert naar een medespeler te passen. Ettori is nu in balbezit. Philippot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ettori roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ettori kan niet meer verder spelen. Guilbaud komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 85 UMETU 93 38%, OM Sport 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
85 UMETU 93 - OM Sport 0:0