Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: marseille72 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2677
marseille72 Les Toutounes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Gonnet kopt de bal weg. Le Cam is nu in balbezit. Le Cam geeft een lange en hoge pass. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sautron passt de bal zonder na te denken. Grillon rent richting de bal. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Les Toutounes 0:1

21e minuut.
Vinet passt de bal zonder na te denken. Inworp. Brion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamblin probeert naar een medespeler te passen. Sautron met een sublieme pass. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Brion rent richting de bal. Brion geeft een lange en hoge pass. Grillon kopt de bal weg. Pierron rent richting de bal. Pierron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 54%, Les Toutounes 46%.
marseille72 - Les Toutounes 0:1

54e minuut.
Bon is nu in balbezit. Bon geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tixier de bal onder controle te krijgen. Wagner rent richting de bal. Wagner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Guerre passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brion met een snelle inworp. Pierron heeft problemen om de bal te vangen. Pierron geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Bon met de inworp. Gonnet kan de bal niet met de borst controleren. Guerre rent richting de bal. Guerre geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tixier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet onderschept slim de pass. Ludo is nu in balbezit. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ludo geeft de bal voor. Guerre kopt de bal weg. Griffon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Brion met een snelle inworp. Tixier probeert de bal met de borst te controleren. Tixier speelt de bal door. Grillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 43%, Les Toutounes 57%.
marseille72 - Les Toutounes 0:1