Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:49
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: Selkis
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 24080
Senla AC OM Sport
Senla Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 17
very good Schieten poor
excellent Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet passt de bal in één keer door. Daar is Carrasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillet begaat een overtreding. Clain raakt geblesseerd tijdens het duel. Kosterfjord zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Censini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clain geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Censini springt en kopt de bal. Daar is Philippot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Vigier probeert naar een medespeler te passen. Clain kopt de bal weg. Carrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasso geeft de bal voor. Censini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 1:0

10e minuut.
Carrasso geeft een hoge lob. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Censini rent richting de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap. Vigier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 2:0

17e minuut.
Thibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi onderschept slim de pass. Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Censini rent richting de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Crochet kopt de bal weg. Mekhloufi geeft de bal voor. Philippot probeert de bal met de borst te controleren. Censini rent richting de bal. Censini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 3:0

22e minuut.
Boileau kopt de bal weg. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet passt de bal zonder na te denken. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Poirot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clain speelt de bal door. Carrasso probeert de bal met de borst te controleren. Carrasso geeft een lange en hoge pass. Daar is Censini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 4:0

25e minuut.
Gervais met een sublieme pass. Inworp. Mekhloufi met een snelle inworp. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Vigier trapt de bal weg. Clain rent richting de bal. Clain geeft een lange en hoge pass. Censini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mekhloufi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crochet rent richting de bal. Crochet geeft de bal voor. Censini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi passt de bal in één keer door. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini verovert de bal door een tackle van achteren. Censini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 5:0

32e minuut.
Gervais passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pillet de bal. Censini is nu in balbezit. Censini draait met de bal, schiet en ... Vigier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 6:0

34e minuut.
Thibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet verovert de bal door een tackle van achteren. Crochet probeert naar een medespeler te passen. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 7:0

37e minuut.
Saccarello is nu in balbezit. Saccarello passt de bal met de wreef. Carrasso met een sublieme pass. Saccarello rent richting de bal. Saccarello geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boileau probeert naar een medespeler te passen. Censini rent richting de bal. Censini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 8:0

38e minuut.
Censini is nu in balbezit. Gervais verovert de bal door een tackle van achteren. Mekhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Censini is nu in balbezit. Censini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vigier trapt de bal weg van het doel. Carrasso kopt de bal weg. Clain geeft de bal voor. Censini is nu in balbezit. Censini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 9:0

41e minuut.
Mekhloufi passt de bal zonder na te denken. Stránecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Stránecký geeft een lange en hoge pass. Censini rent richting de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 10:0

42e minuut.
Philippot bereikt de bal nog maar net als eerste. Philippot geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mekhloufi met de inworp. Crochet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Clain met een sublieme pass. Carrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasso met een sublieme pass. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 16%, OM Sport 84%.
Senla AC - OM Sport 11:0

46e minuut.
Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi speelt de bal door. Clain geeft de bal voor. Censini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 12:0

48e minuut.
Boileau onderschept slim de pass. Poirot is nu in balbezit. Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain geeft een lange en hoge pass. Censini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kosterfjord met een snelle inworp. Clain is nu in balbezit. Clain geeft een hoge lob. Censini rent richting de bal. Censini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Saccarello heeft problemen om de bal te vangen. Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccarello met een sublieme pass. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini haalt uit met een fantastische trap. Vigier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Censini is nu in balbezit. Censini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 13:0

58e minuut.
Gervais rent richting de bal. Crochet onderschept slim de pass. Crochet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Censini de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap. Vigier bokst de bal weg.

61e minuut.
Crochet geeft de bal voor. Klungelig pakt Censini de bal. Wat een zware overtreding van Boileau ... Strafschop! Censini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Censini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vigier bokst de bal weg. Censini rent richting de bal. Censini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 14:0

71e minuut.
Crochet speelt de bal door. Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccarello geeft een lange en hoge pass. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Censini de bal. Pillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillet passt de bal zonder na te denken. Clain rent richting de bal. Clain geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 15:0

74e minuut.
Clain passt de bal met de wreef. Carrasso rent richting de bal. Pillet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Censini de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 16:0

76e minuut.
Censini geeft een hoge lob. Kosterfjord speelt de bal door. Crochet geeft een lange en hoge pass. Censini maakt een snoekduik en kopt de bal. Vigier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 17:0

79e minuut.
Crochet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mekhloufi geeft een lange en hoge pass. Carrasso met een sublieme pass. Censini is nu in balbezit. Censini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 18:0

81e minuut.
Clain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasso passt de bal met de wreef. Clain geeft een lange en hoge pass. Censini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Clain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasso geeft de bal voor. Daar is Censini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Censini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - OM Sport 19:0

83e minuut.
Klungelig pakt Saccarello de bal. Saccarello met een sublieme pass. Crochet probeert naar een medespeler te passen. Censini rent richting de bal. Censini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Carrasso kopt de bal weg. Clain heeft problemen om de bal te vangen. Clain geeft de bal voor. Censini is nu in balbezit. Censini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Boileau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vigneron komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Carrasso passt de bal met de wreef. Clain heeft problemen om de bal te vangen. Clain probeert naar een medespeler te passen. Censini is nu in balbezit. Censini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Godet rent richting de bal. Godet passt de bal met de wreef. Stránecký geeft een hoge lob. Censini rent richting de bal. Censini schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 21%, OM Sport 79%.
Senla AC - OM Sport 19:0