Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: Metz09 Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2728
Metz09 Lo Lavedan
Normal Tactiek fgg
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 27.9
weak Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Lepinay met een snelle inworp. Fosset rent richting de bal. Lehmann begaat een overtreding. Fosset is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fosset neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Burkhardt kopt de bal weg. Daar is Letizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demanet rent richting de bal. Demanet schiet op doel. Scotti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Marquès verovert de bal door een tackle van achteren. Marquès met een sublieme pass. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt schiet op doel. Scotti bokst de bal weg.

17e minuut.
Naya is nu in balbezit. Naya passt de bal zonder na te denken. Meyer is nu in balbezit. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Perez rent richting de bal. Meyer rent richting de bal. Łącki met een sublieme pass. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - Lo Lavedan 0:1

27e minuut.
Schmidt rent richting de bal. Posza onderschept slim de pass. Posza speelt de bal door. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lehmann is nu in balbezit. Lehmann passt de bal met de wreef. Demanet rent richting de bal. Demanet haalt uit met een fantastische trap. Lerouge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - Lo Lavedan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metz09 65%, Lo Lavedan 35%.
Metz09 - Lo Lavedan 0:2

78e minuut.
Letizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Letizi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cossou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łącki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - Lo Lavedan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metz09 65%, Lo Lavedan 35%.
Metz09 - Lo Lavedan 0:3