Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: Racing Paris Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1311
Racing Paris Scugnizzi Tremendi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 25.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Dupuis is nu in balbezit. Dupuis passt de bal in één keer door. Daar is Ricard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrétien bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrétien haalt uit met een fantastische trap. Saha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Lebreton de bal. Vanco rent richting de bal. Vanco passt de bal in één keer door. Boissier is nu in balbezit. Boissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - Scugnizzi Tremendi 1:0

16e minuut.
Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanco is nu in balbezit. Boissier rent richting de bal. Vanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Vanco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - Scugnizzi Tremendi 2:0

24e minuut.
Ricard heeft problemen om de bal te vangen. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis probeert naar een medespeler te passen. Chrétien is nu in balbezit. Chrétien schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - Scugnizzi Tremendi 2:1

25e minuut.
Vanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanco passt de bal in één keer door. Batmale rent richting de bal. Chrétien verovert de bal door een tackle van achteren. Chrétien draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dupuis is nu in balbezit. Vanco begaat een overtreding. Dupuis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dupuis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chrétien rent richting de bal. Chrétien draait met de bal, schiet en ... Saha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Duvivier is nu in balbezit. Duvivier speelt de bal door. Chrétien heeft problemen om de bal te vangen. Chrétien haalt uit met een fantastische trap. Luciano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Paris 63%, Scugnizzi Tremendi 37%.
Racing Paris - Scugnizzi Tremendi 2:1

59e minuut.
Jaouen rent richting de bal. Jaouen passt de bal zonder na te denken. Boissier rent richting de bal. Boissier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Delvecchio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - Scugnizzi Tremendi 3:1

64e minuut.
Lebreton verovert de bal door een tackle van achteren. Lebreton geeft een lange en hoge pass. Le Bihan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Roussey is nu in balbezit. Inworp. Adamczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaouen kan de bal niet met de borst controleren. Jaouen geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Correira speelt de bal door. Dupuis kopt de bal weg. Le Bihan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chrétien rent richting de bal. Chrétien haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dupin kopt de bal weg. Lebreton heeft problemen om de bal te vangen. Vanco is nu in balbezit. Vanco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boissier de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Paris 49%, Scugnizzi Tremendi 51%.
Racing Paris - Scugnizzi Tremendi 3:1