Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: Lo Lavedan Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4991
Lo Lavedan Unity
fgg Tactiek 352
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten adequate
weak Passen adequate
average Verdedigen poor


4e minuut.
Nicolle geeft de bal voor. Inworp. Cüreklibatur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mello is nu in balbezit. Mello geeft de bal voor. Bosinceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaca rent richting de bal. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lo Lavedan - Unity 0:1

6e minuut.
Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach onderschept slim de pass. Mach speelt de bal door. Harnwell rent richting de bal. Harnwell schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Mezzano onderschept slim de pass. Mezzano probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez geeft een lange en hoge pass. Gaca krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Nicolle heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cüreklibatur zal de hoekschop nemen. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Gaca rent richting de bal. Gaca schiet op doel. Bosinceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mach is nu in balbezit. Mach geeft de bal voor. Inworp. Sáez met een snelle inworp. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gaca kopt de bal weg. Daar is Lehmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehmann geeft een lange en hoge pass. Demanet rent richting de bal. Demanet haalt uit met een fantastische trap. La Ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lo Lavedan - Unity 1:1

27e minuut.
Łącki met een snelle inworp. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naya de bal. Naya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mello kopt de bal weg. Daar is Harnwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harnwell speelt de bal door. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cüreklibatur geeft een hoge lob. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca geeft de bal voor. Harnwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Łącki passt de bal zonder na te denken. Demanet rent richting de bal. Gourdon begaat een overtreding. Gourdon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lo Lavedan 64%, Unity 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lo Lavedan - Unity 1:1

59e minuut.
Kovár geeft een hoge lob. Inworp. Cüreklibatur met een snelle inworp. Mello is nu in balbezit. Mello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lo Lavedan 55%, Unity 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lo Lavedan - Unity 1:1