Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:49
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: TikFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1936
Unity Racing Paris
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 17.2
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Polak speelt de bal door. Harnwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell met een sublieme pass. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Saha probeert naar een medespeler te passen. Vanco probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Batmale de bal onder controle te krijgen. Gaca rent richting de bal. Gaca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cüreklibatur met een snelle inworp. Harnwell is nu in balbezit. Harnwell geeft een hoge lob. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Saha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Racing Paris 1:0

17e minuut.
Vanco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ... Saha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Racing Paris 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Boissier de bal. Boissier passt de bal in één keer door. Daar is Ricard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harnwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wendling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Adamczyk geeft de bal voor. Daar is Gaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell rent richting de bal. Harnwell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ortéga rent richting de bal. Sáez onderschept slim de pass. Sáez geeft een lange en hoge pass. Mello is nu in balbezit. Mello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Polak speelt de bal door. Klungelig pakt Ricard de bal. Harnwell is nu in balbezit. Harnwell draait met de bal, schiet en ... Wendling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saha bokst de bal weg.

35e minuut.
Adamczyk rent richting de bal. Cüreklibatur onderschept slim de pass. Cüreklibatur probeert naar een medespeler te passen. Harnwell is nu in balbezit. Harnwell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mello is nu in balbezit. Gaca rent richting de bal. Gaca probeert naar een medespeler te passen. Harnwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wendling passt de bal met de wreef. Inworp. Cüreklibatur met de inworp. Mello is nu in balbezit. Mello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Saha trapt de bal weg. Polak is nu in balbezit. Polak passt de bal met de wreef. Cüreklibatur is nu in balbezit. Cüreklibatur geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Polak rent richting de bal. Polak met een sublieme pass. Cüreklibatur geeft een hoge lob. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... Saha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unity 19%, Racing Paris 81%.
Unity - Racing Paris 2:0

48e minuut.
Gourdon kopt de bal weg. Wendling rent richting de bal. Harnwell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harnwell krijgt een gele kaart.

67e minuut.
La Ling trapt de bal weg van het doel. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak met een sublieme pass. Cüreklibatur rent richting de bal. Cüreklibatur geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gourdon geeft een hoge lob. Daar is Wendling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca schiet op doel. Saha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wendling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cüreklibatur neemt de hoekschop. Mello kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello speelt de bal door. Harnwell is nu in balbezit. Harnwell draait met de bal, schiet en ... Saha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Racing Paris 3:0

89e minuut.
Sáez met een sublieme pass. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello geeft de bal voor. Harnwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Racing Paris 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unity 20%, Racing Paris 80%.
Unity - Racing Paris 4:0