Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:49
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: Metz09 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1971
Metz09 Les peluches comiques
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Pellerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer speelt de bal door. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Perez met een sublieme pass. Mathon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pellerin. Pellerin krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon onderschept slim de pass. Mathon speelt de bal door. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt haalt uit met een fantastische trap. Le Breton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Royet rent richting de bal. Royet passt de bal met de wreef. Varenne rent richting de bal. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt haalt uit met een fantastische trap. Le Breton bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metz09 56%, Les peluches comiques 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Metz09 - Les peluches comiques 0:0

54e minuut.
Perez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charton met een snelle inworp. Klungelig pakt Piquet de bal. Piquet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Le Breton probeert naar een medespeler te passen. Pellerin is nu in balbezit. Meyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meyer krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klungelig pakt Royet de bal. Piquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Royet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Royet krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bourgoin geeft de bal voor. Pellerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metz09 48%, Les peluches comiques 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Metz09 - Les peluches comiques 0:0