Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:49
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: toudoum Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1520
toudoum Scugnizzi Tremendi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebreton verovert de bal door een tackle van achteren. Lebreton passt de bal zonder na te denken. Chrétien rent richting de bal. Chrétien draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Duvivier met een sublieme pass. Roussey is nu in balbezit. Marche onderschept slim de pass. Marche haalt uit met een fantastische trap. Dupin kan de bal niet met de borst controleren. Poisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Zimny rent richting de bal. Coudert onderschept slim de pass. Coudert speelt de bal door. Chrétien bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrétien draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Goncalves passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Papin de bal. Lebreton is nu in balbezit. Papin verovert de bal door een tackle van achteren. Papin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toudoum 48%, Scugnizzi Tremendi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toudoum - Scugnizzi Tremendi 0:0

58e minuut.
Duvivier rent richting de bal. Duvivier passt de bal met de wreef. Dupuis probeert de bal aan de voet te houden. Chrétien is nu in balbezit. Chrétien haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toudoum - Scugnizzi Tremendi 0:1

60e minuut.
Zimny onderschept slim de pass. Inworp. Lagrange met een snelle inworp. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dupuis is nu in balbezit. Dupuis probeert naar een medespeler te passen. Chrétien bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrétien schiet op doel. Rougier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toudoum - Scugnizzi Tremendi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toudoum 63%, Scugnizzi Tremendi 37%.
toudoum - Scugnizzi Tremendi 0:2