Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: blakstorm FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4979
Lo Lavedan Les barjots en slip
fgg Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dard passt de bal met de wreef. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard is nu in balbezit. Łącki onderschept slim de pass. Łącki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Naya is nu in balbezit. Naya passt de bal in één keer door. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lo Lavedan - Les barjots en slip 1:0

21e minuut.
Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki onderschept slim de pass. Łącki speelt de bal door. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Brouard speelt de bal door. Naya rent richting de bal. Naya probeert naar een medespeler te passen. Łącki rent richting de bal. Łącki schiet op doel. Gallois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demanet is nu in balbezit. Demanet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lo Lavedan - Les barjots en slip 2:0

38e minuut.
Naya onderschept slim de pass. Naya passt de bal zonder na te denken. Brouard bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet verovert de bal door een tackle van achteren. Demanet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lo Lavedan - Les barjots en slip 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lo Lavedan 40%, Les barjots en slip 60%.
Lo Lavedan - Les barjots en slip 3:0

46e minuut.
Prost bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou verovert de bal door een tackle van achteren. Cossou geeft een lange en hoge pass. Christanval rent richting de bal. Christanval draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bouchard geeft een hoge lob. Lehmann is nu in balbezit. Lehmann geeft een hoge lob. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet draait met de bal, schiet en ... Gallois bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lo Lavedan - Les barjots en slip 4:0

90e minuut.
Daar is Djorkaeff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naya rent richting de bal. Naya geeft een hoge lob. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lo Lavedan 29%, Les barjots en slip 71%.
Lo Lavedan - Les barjots en slip 4:0