Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:53
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: TikFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1912
TikFC Scugnizzi Tremendi
433b Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 20.9
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Poisson trapt de bal weg. Catalan kopt de bal weg. Daar is Dupin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraysse is nu in balbezit. Fraysse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Poisson met een harde bal richting middenveld. Catalan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dupuis. Dupuis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Coudert onderschept slim de pass. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudert onderschept slim de pass. Vaz is nu in balbezit. Vaz schiet op doel. Poisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dupin is nu in balbezit. Dupin geeft een hoge lob. Porcher met een sublieme pass. Correira bereikt de bal nog maar net als eerste. Correira passt de bal zonder na te denken. Paal!

34e minuut.
Benard met een sublieme pass. Villarroel rent richting de bal. Villarroel passt de bal in één keer door. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TikFC 32%, Scugnizzi Tremendi 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TikFC - Scugnizzi Tremendi 0:0

51e minuut.
Steinmann passt de bal met de wreef. Delvecchio is nu in balbezit. Fraysse onderschept slim de pass. Fraysse haalt uit met een fantastische trap. Poisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jończyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duvivier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Villarroel probeert de bal met de borst te controleren. Lebreton rent richting de bal. Villarroel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villarroel krijgt een gele kaart. Lebreton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Correira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chrétien is nu in balbezit. Chrétien haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TikFC 44%, Scugnizzi Tremendi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TikFC - Scugnizzi Tremendi 0:0