Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les patates amnésiques Pay To win PSG
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Cicci verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Leray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzeniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray onderschept slim de pass. Leray haalt uit met een fantastische trap. Fabre bokst de bal weg.

28e minuut.
Launay passt de bal zonder na te denken. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillet verovert de bal door een tackle van achteren. Leray is nu in balbezit. Leray schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Pay To win PSG 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les patates amnésiques 67%, Pay To win PSG 33%.
Les patates amnésiques - Pay To win PSG 0:1

49e minuut.
Leray kopt de bal weg. Thouvenel probeert de bal aan de voet te houden. Bastien rent richting de bal. Bastien heeft problemen om de bal te vangen. Bastien geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Launay probeert naar een medespeler te passen. Cicci is nu in balbezit. Cicci passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leray de bal. Leray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wawrzeniak trapt de bal weg van het doel. Umtiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Launay begaat een overtreding. Launay krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Raymond rent richting de bal. Raymond passt de bal in één keer door. Launay rent richting de bal. Fouquet verovert de bal door een tackle van achteren. Fouquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Payet met een harde bal richting middenveld. Leray is nu in balbezit. Leray met een sublieme pass. Caillet is nu in balbezit. Caillet schiet op doel. Fabre bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les patates amnésiques 48%, Pay To win PSG 52%.
Les patates amnésiques - Pay To win PSG 0:1