Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: fc paris33 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2835
fc paris33 FC Tete2lard
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Pain onderschept slim de pass. Aubessard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eucher de bal. Berthier rent richting de bal. Berthier haalt uit met een fantastische trap. Ravier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - FC Tete2lard 1:0

14e minuut.
Hamard passt de bal zonder na te denken. Lecomte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecomte passt de bal met de wreef. Lacour bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lacour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pain is nu in balbezit. Lacour rent richting de bal. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc paris33 49%, FC Tete2lard 51%.
fc paris33 - FC Tete2lard 1:0

53e minuut.
Estève speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garande met een snelle inworp. Pain is nu in balbezit. Pain schiet op doel. Bossard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Laurey is nu in balbezit. Laurey passt de bal zonder na te denken. Hamard rent richting de bal. Berthier rent richting de bal. Berthier draait met de bal, schiet en ... Ravier bokst de bal weg.

72e minuut.
Aubessard bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubessard geeft de bal voor. Gauthier probeert de bal met de borst te controleren. Parachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Aubessard passt de bal met de wreef. Février is nu in balbezit. Pain begaat een overtreding. Février raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Lacour bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacour heeft problemen om de bal te vangen. Pain is nu in balbezit. Lacour is nu in balbezit. Lacour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc paris33 34%, FC Tete2lard 66%.
fc paris33 - FC Tete2lard 1:0