Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: fc paris33 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2557
fc paris33 zielonozolci
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Périn zal de hoekschop nemen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. Bossard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

14e minuut.
Périn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baratte. Périn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Artelesa met een snel genomen vrije trap. Pichon kopt de bal weg. Klungelig pakt Février de bal. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dembélé probeert naar een medespeler te passen. Dambach rent richting de bal. Dambach met een sublieme pass. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dembélé geeft een lange en hoge pass. Aubessard kan de bal niet met de borst controleren. Aubessard geeft een lange en hoge pass. Parachini is nu in balbezit. Parachini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc paris33 53%, zielonozolci 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc paris33 - zielonozolci 0:0

68e minuut.
Aubessard probeert naar een medespeler te passen. Baratte probeert de bal aan de voet te houden. Dambach speelt de bal door. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bossard trapt de bal weg. Artelesa kopt de bal weg. Baratte heeft problemen om de bal te vangen. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bourreau probeert naar een medespeler te passen. Dambach met een sublieme pass. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... Bossard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc paris33 35%, zielonozolci 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc paris33 - zielonozolci 0:0