Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: Green Madness Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2764
Green Madness Les bidochons robotiques
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Brunel met een sublieme pass. Barbier is nu in balbezit. Mahé onderschept slim de pass. Thébault verovert de bal door een tackle van achteren. Thébault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wattine met een harde bal richting middenveld. Mahé met een sublieme pass. Barbier heeft problemen om de bal te vangen. Barbier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Samson geeft een hoge lob. Mahé controleert de bal met de borst. Brunel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufresne rent richting de bal. Dufresne haalt uit met een fantastische trap. Wattine bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Mahé passt de bal met de wreef. Davy rent richting de bal. Thébault begaat een overtreding. Thébault krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Madness 53%, Les bidochons robotiques 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Madness - Les bidochons robotiques 0:0

47e minuut.
Le Roux met een snelle inworp. Thébault controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davy. Davy krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Horlaville de bal onder controle te krijgen. Vandooren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahé. Mahé krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Brunel rent richting de bal. Brunel geeft een lange en hoge pass. Guilbert heeft problemen om de bal te vangen. Cosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosson draait met de bal, schiet en ... Bourbon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Thébault bereikt de bal nog maar net als eerste. Thébault geeft de bal voor. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosson geeft de bal voor. Guilbert probeert de bal aan de voet te houden. Barbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Samson heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samson. Samson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Madness 56%, Les bidochons robotiques 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Madness - Les bidochons robotiques 0:0