Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: FC Sanchid Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1234
FC Sanchid Pay To win PSG
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Leray onderschept slim de pass. Leray probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caillet draait met de bal, schiet en ... Bertrand-Demanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanchid - Pay To win PSG 0:1

8e minuut.
Brunet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunet geeft de bal voor. Bastien kopt de bal weg. Riou is nu in balbezit. Riou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Payet trapt de bal weg van het doel. Cornu probeert naar een medespeler te passen. Riou is nu in balbezit. Riou schiet op doel. Payet probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Denis zal de hoekschop nemen. Cornu kopt de bal weg. Voyeux is nu in balbezit. Voyeux draait met de bal, schiet en ... Gress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bastien geeft de bal voor. Tardy rent richting de bal. Tardy geeft een hoge lob. Hornus kopt de bal weg. Bertrand-Demanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Leray verovert de bal door een tackle van achteren. Leray speelt de bal door. Caillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fiévet kopt de bal weg. Payet heeft problemen om de bal te vangen. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou draait met de bal, schiet en ... Brunet verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Parent geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cicci met een snelle inworp. Leray rent richting de bal. Leray geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tardy kopt de bal weg. Launay is nu in balbezit. Launay passt de bal in één keer door. Caillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Leray onderschept slim de pass. Leray passt de bal zonder na te denken. Caillet rent richting de bal. Caillet schiet op doel. Gress probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanchid 52%, Pay To win PSG 48%.
FC Sanchid - Pay To win PSG 0:1

67e minuut.
Parent geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cicci met de inworp. Leray is nu in balbezit. Leray geeft een lange en hoge pass. Paal! Bertrand-Demanes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Brunet geeft een lange en hoge pass. Tardy rent richting de bal. Tardy geeft een lange en hoge pass. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fiévet geeft een lange en hoge pass. Sottiault is nu in balbezit. Sottiault geeft de bal voor. Caillet is nu in balbezit. Caillet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanchid 58%, Pay To win PSG 42%.
FC Sanchid - Pay To win PSG 0:1