Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: zielonozolci Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2562
zielonozolci FC Tete2lard
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Ravier met een harde bal richting middenveld. Dembélé kopt de bal weg. Eucher probeert de bal met de borst te controleren. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - FC Tete2lard 1:0

11e minuut.
Thibault is nu in balbezit. Boucher onderschept slim de pass. Boucher met een sublieme pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... Ravier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach geeft een hoge lob. Boucher met een sublieme pass. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... Ravier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Specht geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garande met een snelle inworp. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Garande passt de bal zonder na te denken. Daar is Pain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Réveillère rent richting de bal. Pain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zielonozolci - FC Tete2lard 1:1

26e minuut.
Casolari passt de bal met de wreef. Bourreau is nu in balbezit. Lacour verovert de bal door een tackle van achteren. Lacour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - FC Tete2lard 1:2

37e minuut.
Garande zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pain rent richting de bal. Artelesa speelt de bal door. Lacour is nu in balbezit. Lacour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - FC Tete2lard 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zielonozolci 59%, FC Tete2lard 41%.
zielonozolci - FC Tete2lard 1:3

53e minuut.
Hamard verovert de bal door een tackle van achteren. Hamard passt de bal zonder na te denken. Réveillère rent richting de bal. Artelesa onderschept slim de pass. Artelesa schiet op doel. Ravier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Garande onderschept slim de pass. Garande met een sublieme pass. Lacour bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacour schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bourreau de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonnel trapt de bal weg. Réveillère kopt de bal weg. Pain rent richting de bal. Pain schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - FC Tete2lard 1:4

89e minuut.
Hamard rent richting de bal. Hamard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Specht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pain onderschept slim de pass. Pain haalt uit met een fantastische trap. Bonnel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zielonozolci 56%, FC Tete2lard 44%.
zielonozolci - FC Tete2lard 1:4