Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: The Hammers Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2757
The Hammers Green Madness
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Houyvet onderschept slim de pass. Houyvet met een sublieme pass. Mahé rent richting de bal. Laval verovert de bal door een tackle van achteren. Laval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Houyvet geeft de bal voor. Bianchi probeert de bal aan de voet te houden. Rust is nu in balbezit. Rust schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust onderschept slim de pass. Rust passt de bal zonder na te denken. Laval bereikt de bal nog maar net als eerste. Laval haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Green Madness 1:0

29e minuut.
Mahé kopt de bal weg. Daar is Granger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granger met een sublieme pass. Laval bereikt de bal nog maar net als eerste. Laval draait met de bal, schiet en ... Wattine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust rent richting de bal. Mahé begaat een overtreding. Mahé krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bianchi passt de bal met de wreef. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich passt de bal met de wreef. Laval is nu in balbezit. Laval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Green Madness 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hammers 44%, Green Madness 56%.
The Hammers - Green Madness 2:0

51e minuut.
Mahé onderschept slim de pass. Mahé speelt de bal door. Laval rent richting de bal. Laval haalt uit met een fantastische trap. Wattine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Green Madness 3:0

65e minuut.
Rust is nu in balbezit. Rust speelt de bal door. Samson controleert de bal met de borst. Laval rent richting de bal. Laval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hammers - Green Madness 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hammers 48%, Green Madness 52%.
The Hammers - Green Madness 4:0