Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les bidochons robotiques AS2A
Normal Tactiek 541
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Geoffroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufresne onderschept slim de pass. Dufresne geeft de bal voor. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier schiet op doel. Bonifaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dufresne is nu in balbezit. Six met een sublieme pass. Daar is Ludo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Devaux rent richting de bal. Le Borgne bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux verovert de bal door een tackle van achteren. Devaux haalt uit met een fantastische trap. Guilbert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Six is nu in balbezit. Six met een sublieme pass. Thébault is nu in balbezit. Devaux onderschept slim de pass. Devaux schiet op doel. Bourbon bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Dropsy passt de bal in één keer door. Ludo controleert de bal met de borst. Vandooren rent richting de bal. Vandooren draait met de bal, schiet en ... Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - AS2A 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons robotiques 62%, AS2A 38%.
Les bidochons robotiques - AS2A 1:0

47e minuut.
Dropsy passt de bal met de wreef. Ludo is nu in balbezit. Six speelt de bal door. Geoffroy is nu in balbezit. Geoffroy haalt uit met een fantastische trap. Bourbon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bourbon niet meer kan verder spelen. Métayer komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Davy bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoffroy is nu in balbezit. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoffroy rent richting de bal. Geoffroy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons robotiques 58%, AS2A 42%.
Les bidochons robotiques - AS2A 1:0