Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 18:53
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: 4YOU4TO Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2748
4YOU4TO AS2A
433 Tactiek 541
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 22.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Six onderschept slim de pass. Six probeert naar een medespeler te passen. Devaux controleert de bal met de borst. Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahis rent richting de bal. Rahis geeft een hoge lob. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Six passt de bal in één keer door. Daar is Valentin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devaux rent richting de bal. Devaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4YOU4TO - AS2A 0:1

38e minuut.
Daar is Lhermine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlier is nu in balbezit. Carlier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Devaux de bal. Devaux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Carlier geeft de bal voor. Prieur met een sublieme pass. Carlier kopt de bal weg. Devaux is nu in balbezit. Devaux draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4YOU4TO 69%, AS2A 31%.
4YOU4TO - AS2A 0:1

58e minuut.
Arnaud is nu in balbezit. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Bayrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux verovert de bal door een tackle van achteren. Devaux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Motte onderschept slim de pass. Motte passt de bal met de wreef. Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ludo geeft een hoge lob. Marion probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valentin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devaux rent richting de bal. Devaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4YOU4TO - AS2A 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4YOU4TO 45%, AS2A 55%.
4YOU4TO - AS2A 0:2