Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.06
  • Stadion: Per FRANDSEN Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12850
WATTIJEAN Crystal Galatasaray
Hop Hop Tactiek 442
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 24.4
outstanding Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. Ferreri passt de bal met de wreef. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier draait met de bal, schiet en ... Koczur probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Crystal Galatasaray 1:0

4e minuut.
Rosa kopt de bal weg. Guitton probeert naar een medespeler te passen. Friess rent richting de bal. Friess haalt uit met een fantastische trap. Buscher probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Lemonnier rent richting de bal. Gallay is nu in balbezit. Gallay passt de bal zonder na te denken. Friess is nu in balbezit. Friess haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Gallay met een sublieme pass. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Crystal Galatasaray 2:0

31e minuut.
Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ramirez de bal onder controle te krijgen. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri geeft de bal voor. Loko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bouillet passt de bal met de wreef. Guitton met een sublieme pass. Friess rent richting de bal. Friess schiet op doel. Buscher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ferreri passt de bal zonder na te denken. Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier speelt de bal door. Friess rent richting de bal. Friess draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pinson verovert de bal door een tackle van achteren. Pinson probeert naar een medespeler te passen. Gallay met een sublieme pass. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier draait met de bal, schiet en ... Loko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Friess is nu in balbezit. Friess geeft de bal voor. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Crystal Galatasaray 3:0

39e minuut.
Friess is nu in balbezit. Friess passt de bal in één keer door. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Crystal Galatasaray 4:0

41e minuut.
Domenech met een snelle inworp. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton geeft een lange en hoge pass. Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Soulier rent richting de bal. Gallay onderschept slim de pass. Gallay met een sublieme pass. Friess rent richting de bal. Friess schiet op doel. Loko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Buscher geeft een hoge lob. Domenech kopt de bal weg. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme geeft een hoge lob. Lemonnier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Crystal Galatasaray 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 29%, Crystal Galatasaray 71%.
WATTIJEAN - Crystal Galatasaray 5:0

48e minuut.
Mézy met een sublieme pass. Lemonnier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dahmani. Dahmani krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Koczur passt de bal met de wreef. Friess is nu in balbezit. Friess passt de bal zonder na te denken. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap. Loko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Gallay rent richting de bal. Gallay passt de bal met de wreef. Guitton speelt de bal door. Friess rent richting de bal. Friess draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri met een sublieme pass. Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier draait met de bal, schiet en ... Loko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreri met een snelle inworp. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ramirez onderschept slim de pass. Ramirez met een sublieme pass. Simoës speelt de bal door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Chrétien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Domenech kopt de bal weg. Soulier bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulier passt de bal in één keer door. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier draait met de bal, schiet en ... Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa geeft de bal voor. Inworp. Morice met de inworp. Gallay geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Soulier met een sublieme pass. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri passt de bal in één keer door. Friess is nu in balbezit. Friess schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Morice kopt de bal weg. Ramirez rent richting de bal. Ramirez speelt de bal door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Guitton geeft de bal voor. Dahmani probeert de bal met de borst te controleren. Ferreri onderschept slim de pass. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier schiet op doel. Loko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Morice geeft een hoge lob. Koczur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lemonnier de bal. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap. Loko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Crystal Galatasaray 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 26%, Crystal Galatasaray 74%.
WATTIJEAN - Crystal Galatasaray 6:0