Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.06
  • Stadion: Fc kertzfeld Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3043
Fc kertzfeld Fire and Blood
Normal Tactiek Night King
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 36.8
average Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen good


1e minuut.
Samuel is nu in balbezit. Čekan onderschept slim de pass. Bourbon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bourbon krijgt een gele kaart. Čekan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Čekan kan niet meer verder spelen. Lucente komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Kozmács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palmiotta is nu in balbezit. Palmiotta passt de bal met de wreef. Lucente rent richting de bal. Lucente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Terzo kopt de bal weg. Palmiotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotta geeft een lange en hoge pass. Beri rent richting de bal. Beri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Antoine geeft een hoge lob. Lebel rent richting de bal. Palmiotta onderschept slim de pass. Palmiotta haalt uit met een fantastische trap. Pasquier probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Raymond kopt de bal weg. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri passt de bal zonder na te denken. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă schiet op doel. Pasquier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ollivier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Telichowski de bal. Telichowski met een sublieme pass. Negrilă rent richting de bal. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Fire and Blood 0:1

31e minuut.
Bourbon probeert de bal aan de voet te houden. Kozmács probeert naar een medespeler te passen. Beri is nu in balbezit. Negrilă rent richting de bal. Negrilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Inworp. Kozmács met de inworp. Ollivier is nu in balbezit. Palmiotta onderschept slim de pass. Palmiotta geeft een hoge lob. Paal! Pasquier probeert wanhopig de bal te grijpen. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Fire and Blood 0:2

40e minuut.
Telichowski onderschept slim de pass. Telichowski geeft een lange en hoge pass. Beri rent richting de bal. Beri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Fire and Blood 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kertzfeld 82%, Fire and Blood 18%.
Fc kertzfeld - Fire and Blood 0:3

46e minuut.
Jeannol met een sublieme pass. Klungelig pakt Antoine de bal. Antoine geeft een lange en hoge pass. Negrilă kan de bal niet met de borst controleren. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Inworp. Telichowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vialmonteil rent richting de bal. Beri verovert de bal door een tackle van achteren. Beri geeft een lange en hoge pass. Paal! Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Fire and Blood 0:4

49e minuut.
Telichowski onderschept slim de pass. Telichowski met een sublieme pass. Bourbon rent richting de bal. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Negrilă is nu in balbezit. Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács probeert naar een medespeler te passen. Lucente is nu in balbezit. Lucente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Negrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucente is nu in balbezit. Negrilă is nu in balbezit. Lucente rent richting de bal. Lucente draait met de bal, schiet en ... Pasquier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotta verovert de bal door een tackle van achteren. Palmiotta passt de bal in één keer door. Beri rent richting de bal. Beri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Antoine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beri onderschept slim de pass. Negrilă is nu in balbezit. Beri is nu in balbezit. Beri draait met de bal, schiet en ... Pasquier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Paquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Lebel de bal. Telichowski speelt de bal door. Negrilă rent richting de bal. Negrilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kozmács verovert de bal door een tackle van achteren. Palmiotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotta passt de bal zonder na te denken. Beri rent richting de bal. Beri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lebel rent richting de bal. Telichowski onderschept slim de pass. Telichowski geeft een lange en hoge pass. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Fire and Blood 0:5

74e minuut.
Jeannol heeft problemen om de bal te vangen. Beri rent richting de bal. Lebel is nu in balbezit. Beri onderschept slim de pass. Beri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Raymond geeft een lange en hoge pass. Negrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozmács rent richting de bal. Kozmács passt de bal met de wreef. Daar is Lucente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kozmács neemt de hoekschop. Vialmonteil heeft problemen om de bal te vangen. Beri geeft een hoge lob. Pasquier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negrilă springt en kopt de bal. Pasquier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - Fire and Blood 0:6

85e minuut.
Bourbon probeert naar een medespeler te passen. Auterio is nu in balbezit. Auterio probeert naar een medespeler te passen. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kertzfeld 69%, Fire and Blood 31%.
Fc kertzfeld - Fire and Blood 0:6